David Rio is onderdeel van Tea Bar BV
klantenservice@teabar.nl

Familiebedrijf David Rio

in Nieuws
15 mei 2023
by
Geen reacties

David Rio is een familiebedrijf opgericht door David (Scott) Lowe en Rio Miura in 1996. Het bedrijf concentreerde zich aanvankelijk op de verkoop van thee en koffiespecialiteiten via mail order. Kort daarna werd hun beroemde chai voor het eerst verkocht.

Sindsdien is David Rio het meest succesvolle chai-merk in de Verenigde Staten en heeft vele prijzen gewonnen. Vandaag de dag zijn David Rio-producten te vinden in cafés, restaurants en goed gevulde winkels in meer dan 50 landen over de hele wereld. David Rio chai wordt gemaakt van alleen de beste ingrediënten om hun onmiskenbare smaak te creëren. Alleen specerijen van duurzame biologische teelt worden gebruikt, waaronder kardemom, kaneel, kruidnagel, gember en nootmuskaat. Premium thee, honing en rietsuiker ronden de smaak op natuurlijke wijze af. Elk chai-product van David Rio is gecertificeerd kosher en bevat geen gehydrogeneerde vetten of gluten. Sinds de oprichting heeft David Rio organisaties ondersteund die actief betrokken zijn bij de bescherming van bedreigde dieren. Het is dan ook geen wonder dat hun smaken naar deze dieren zijn vernoemd. David Rio schenkt een deel van de winst aan het IFAW (International Fund for Animal Welfare) om tijgers en olifanten te beschermen. Met de introductie van “White Shark Chai” begon het familiebedrijf zich in te zetten voor de bescherming van de witte haai.

David Rio chai is niet zomaar een kopje chai, het is een smaakvolle ervaring die je zintuigen prikkelt. Het is alsof je een reis maakt naar een exotisch land, omringd door de geuren en smaken van kruiden en specerijen.

Bij David Rio draait alles om het creëren van de perfecte chai-ervaring. De ambachtelijke blends zijn zorgvuldig samengesteld met de fijnste ingrediënten van over de hele wereld, waaronder kaneel, kardemom, gember, kruidnagel en nog veel meer. Met een kopje David Rio chai kun je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf onderdompelen in een wereld van smaak en geur.

WARM EN KOUD te bereiden THT van min. 12 maanden VERKRIJGBAAR in VEGAN en SUIKERvriije variant ACTIEF IN NEDERLAND sinds 2011

Copyright © 2023 David Rio. Alle rechten voorbehouden.